Det finns riktigt många bra skräckfilmer för alla som gillar att bli skrämda. Vad som vissa anser vara läskigt är dock inte alltid vad andra kan tycka är skrämmande. En riktig skräckfilm ska helst få en att sitta på helspänn och inte vara beredd när det händer något. Det finns skräckfilmer som endast består av ”jump scares”, vilket kan bli lite irriterande. Alla som letar efter en bra skräckfilm kan dock ge de nämnda här nedan en chans.

Devil’s Due

Devil’s Due hade premiär 2014 och anses av många som sett den vara en av tidernas mest skrämmande skräckfilmer. Filmen handlar om ett ungt par, Zach och Samantha, som efter en underlig natt på deras smekmånad inser att Samantha är med barn. De hade planerat att skaffa barn men inte så tidigt. Dock bestämmer de sig för att behålla barnet och Zach bestämmer sig för att filma allting för att sedan kunna visa sitt barn men märker snabbt att Samantha börjar bete sig annorlunda. De antar att det har med hormonerna att göra men det dröjer inte länge innan det blir uppenbart att förändringarna har en hemskare förklaring.

Cut Shoot Kill

Cut Shoot Kill är en skräckfilm som hade premiär år 2017 och regisserades av Michael Walker. Den handlar om Serena Brooks som spelas av Alexandra Socha, en ung och ambitiös skådespelerska, som får huvudrollen i en skräckfilm. Men det dröjer inte länge innan personer från filmteamet börjar försvinna en efter en. De inser att filmens handling har börjat bli verklighet. penbart att förändringarna har en hemskare förklaring.

Cut Shoot Kill

Cut Shoot Kill är en skräckfilm som hade premiär år 2017 och regisserades av Michael Walker. Den handlar om Serena Brooks som spelas av Alexandra Socha, en ung och ambitiös skådespelerska, som får huvudrollen i en skräckfilm. Men det dröjer inte länge innan personer från filmteamet börjar försvinna en efter en. De inser att filmens handling har börjat bli verklighet.

2 Replies to “Skräckfilmer från 2010-talet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *