Det är inte alltid lätt att hitta bra skräckfilmer, det finns många som enligt beskrivningen är jättebra men när man väl ser den tappar man intresset på direkten. Letar man efter en bra skräckfilm att se kommer det här några alternativ på filmer som är både skrämmande men samtidigt har en väldigt bra handling.

Scream

Scream är en amerikansk skräckfilm som hade premiär 1996 och är en mycket populär film i sin genre. Den handlar om invånarna i en liten stad som terroriseras av en psykopat med förkärlek för skräckfilmer. I huvudrollerna får man möta Drew Barrymore, Neve Campbell och Courtney Cox. Det har dessutom gjorts uppföljare till filmen som har liknande handlingar men samtidigt är lite annorlunda.

Terror på Elm Street

Terror på Elm Street hade premiär 2010 och är en nyversion av skräckfilmsklassikern med Freddie Kruger. Filmen handlar om en ondskefull man som terroriserar fem tonåringar varje gång de drömmer. En av vännerna dör och de andra inser att allt som sker i deras drömmar har börjat bli verklighet. I huvudrollen som Freddie Kruger får man möta skådespelaren Jackie Earle Haley som även varit med i filmer som Robocop, Shutter Island, Watchmen och Little Children.

2 Replies to “Fler skräckfilmer som är värda att se”

  1. My brother suggested I might like this website He was totally right This post actually made my day You cannt imagine just how much time I had spent for this information Thanks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *